Ваканцията свърши – отново на училище!

Лятото свърши, а с него и ваканцията за всички ученици. Ето и равносметката от Ваканционен пакет 2017 на Център за обществена подкрепа „Зора” – Панагюрище.

От 21.06.2017г. до 13.09.2017г. екипът на ЦОП «Зора» традиционно се ангажира с организирането и провеждането на “Ваканционен пакет 2017 – Ателиета по избор“.

Всяка сряда от летните месеци,  между 10:30ч. и 12:00ч., времето бе посветено на игри и занимания в предлаганите четири ателиета по интереси „Сготви, хапни”, „Мода, стил и красота”, „Спорт и здраве” и „Приложни изкуства” за децата от гр. Панагюрище.

Общият брой на проведените занятия е 12, а броят на децата (на възраст от 8 до 15 г.), взели участие в тях е 93.

На 13.09.2016 г. “Ваканционен пакет 2017 – Ателиета по избор“ бе закрит, с организирано от екипа на Центъра тържество за участниците в ателиетата.

Децата се забавляваха в компанията на свои връстници, участвайки в подготвените от социалните работници забавни игри с образователна цел и състезателен характер.  Всички участници получиха поощрителни награди.

В атмосфера, заредена с много настроение, екипът на ЦОП пожела на децата, новата учебна година да бъде ползотворна и успешна за всеки един от тях, да осъществят много нови приятелства, а ученето да им носи удовлетворение и много нови познания.