Приключи Благотворителният Коледен Базар на ЦОП «Зора»

На 23.12.2016год. екипът на Център за обществена подкрепа „Зора” – гр. Панагюрище за поредна година организира Новогодишно тържество за децата, взели участие в изработването на изделия за традиционния благотворителен Коледен базар на Центъра, а също и за децата от групата за взаимопомощ на „Кандидат осиновители, осиновители и осиновени хора”.

С много веселие, игри и с коледно настроение бе посрещнат Дядо Коледа на празничното детско парти, а децата получиха от добрия старец подаръци и лакомства.
Благотворителният Коледен базар  Център за обществена подкрепа „Зора” – Панагюрище реализира от 19 до 23.12.2016г. и бе разположен на площад „20-ти Април”, в сградата на ГУМ.

По традиция, Центърът предоставя събраните средства на родители на болно дете, с цел подпомагане ежедневната грижа за него.

Тази година ЦОП «Зора» ще предостави събраната сума от 162 лв. за нуждите на 12 годишния Павел от гр. Панагюрище.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone